Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

ENERGY GLOBE AWARD 2016: TRAŽE SE ODRŽIVE INOVACIJE IZ CELOG SVETA !

12. октобар 2015

Priznanje ENERGY GLOBE ubraja se u  najrenomiranije nagrade iz oblasti ekološke zaštite, kojom se svake godine nagrađuju održive inovacije iz čitavog sveta. 20. novembra 2015. ističe rok za predaju inovativnih projekata 2016.

Cilja priznanja  ENERGY GLOBE Award jeste predstavljanje održivih projektata široj publici, kako bi se istaklo da za mnoge probleme iz oblasti zaštite okoline već postoje praktična rešenja. Više od 1.000 nominiranih projekata iz 170 zemalja prijavljuju se svake godine za ovu nagradu.


I za 2016. godinu traže se inovativni projekti i pametne tehnologije iz celog sveta. Traže se projekti sa fokusom na štednji resursa, poboljšanje kvaliteta vazduha i vode, energetskoj efikasnosti kao i obnovljivim izvorima energije. Takođe su dobrodošli i projekti koji su namenjeni podizanju svesti o o ovim poljima.

Svako može da se odazove pozivu : privatna ili javna ustanova, nevradina organizacija itd.  Nominacija je besplatna, a rok predaje projekta ističe 20.novembra 2015.

Najbolji projekti jedne zemlje biće nagređeni nacionalnim priznanjem ENERGY GLOBE, a  biće prezentovani na globalnom portalu Energy Globe. 

S druge strane, internacionalna priznanja ENERGY GLOBE biće dodeljeni za najbolje projekte u kategorijama zemlja, vatra, voda,vazduh i mladi, a nagrade će biti uručene i u okviru TV-gala večeri, koja će se emitovati širom sveta. Nagrade se sastoje od po 10.000 evra za svaku kategoriju. .

Bliže informacije o priznanju ENERGY GLOBE Award, i o načinu učešća i  nominaciji uključujući primere projekata mogu se naći na portalu www.energyglobe.info

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA