Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

"Marketplace Austria Food 2016" 12. oktobAr 2016. u Beču 

7. јун 2016

Kupcima iz celog sveta “Marketplace Austria Food” nudi jedinstvenu priliku da se susretnu sa austrijskim ponuđačima i proizvođačima iz sektora hrane i pića i da pronađu nove poslovne partnere. Pozivaju se veletrogovci i distributeri da se do 31.08.2016 registruju za učešće.

Međunarodni susret „Marketplace Austria Food 2016“  u organizaciji ADVANTAGE AUSTRIA tj. spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije (WKÖ) namenjen je dobavljačima  velikih supermarketa i veletrgovcima iz prehrambene industrije i industrije pića iz celog sveta. U okviru programa predviđeni su pojedinačni poslovni razgovori (B2B-susreti) sa austrijskim proizvođačima hrane i pića kao i niz uvodnih prezentacija o austrijskoj prehrambenoj industriji.

„Marketplace Austria Food 2016“ nudi međunarodnim kupcima iz sektora hrane i pića jedinstvenu priliku da upoznaju nove proizvode i potencijalne poslovne partnere. 

Rok za registraciju učešća je 31.avgust 2016, a vrši se isključivo preko ovog linka: Online-registracija

Ova kooperacioni susret održava se 12. Oktober 2016. u Privrednoj komori Austrije u Beču.

Bliže informacije o B2B susretima „Marketplace Austria Food 2015“ uključujući registraciju, program itd. možete pronaći na internet stranici ove manifestacije :www.b2match.eu/food2016

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA