Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

6. Podunavska konferencija - 13. septembar 2016. u Beču

4. јул 2016

Spoljnotrgovinska organizacija Privredne komkore Austrije - ADVANTAGE AUSTRIA u okviru 6. Podunavske konferencije organizuje mađunarodni kooperacioni forum za snabdevače i klijente sa logističikim rešenjima za automobilsku i prehrambenu industriju.

U utorak, 13.septembra 2016. godine stručnjaci pružaju informacije o razvoju i izazovima na transportnim trasama Evrope.U centru pažnje su teme kao štu su granične kontrole i rokovi čekanja u Evropskoj uniji kao i intermodalni saobraćaj u Podunavskom regionu, dok će se panel "Finansijska pitanja & projekti" baviti subvencijama, porezima i infrastrukturnim projektima.

Posle izlaganja planirani su B2B individualni sastanci sa zastupnicima preduzeća kao i sa institucijama iz čitavog Podunavskog regiona..

Ušešče je besplatno, a registracija preko sledećeg portala obavezna: Registracija

Međunarodni kooperacioni forum namenjen je preduzećima iz oblasti automobilske i prehrambene industrije iz Podunavskog regiona kao i ponuđačima logističkih rešenja, koji aktivno sudeluju u lancu snabdevanja prehrambene ili automobilske industrije.

Bliže informacije o kooperacionom forumu, kao što je registracija, program, online-ugovaranje B2B-sastanaka pronaći ćete na sledećem portalu na engleskom jeziku :  www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 .

Forum će biti održan 13. septembra 2016. u Privrednoj komori Austrije, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Beč, Austrija. Radni jezik je engleski bez prevoda.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA