Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

ENERGY GLOBE AWARD 2017: TRAŽE SE ODRŽIVE INOVACIJE IZ CELOG SVETA !

14. новембар 2016

Priznanje ENERGY GLOBE ubraja se u  najrenomiranije nagrade iz oblasti ekološke zaštite, kojom se svake godine nagrađuju održive inovacije iz čitavog sveta. 6.decembra 2016. ističe rok za predaju inovativnih projekata 2017.

Priznanje ENERGY GLOBE dodeljuje se svake godine za istaknute, održive projekte iz oblasti ekologije i energije. Ova nagrada se na međunarodnom nivou dodeljuje  u kategorijama zemlja, vatra, voda,vazduh i omladina, a na nacionalnom nivou iz zasebne kategorije "sustainable plastics".

Traže se projekti sa fokusom na štednji resursa, poboljšanju kvaliteta vazduha i vode, energetskoj efikasnosti kao i obnovljivim izvorima energije, reciklaži ili  podizanju svesti u ovim poljima

Bliže informacije o priznanju ENERGY GLOBE Award, i o načinu učešća mogu se naći na portalu www.energyglobe.info . Rok za predaju ističe 6.decembra 2016.

Energy Globe Award je danas, sa 177 država-učesnica, globalno najveće ekološko priznanje.

Priznanje će međunarodnim pobednicima po kategorijama biti uručeno u okviru ceremonije koja će biti emitovana širom sveta, zajedno sa po 10.000 evra.

Učestvujte i Vi i iskoristite priliku da svoj projekat predstavite svetskoj javnosti !

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA