Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

OEBS - konferencija "Chairmanship Business Conference"    25. januar 2017. u Beču

17. новембар 2016

Pored zanimljivog programa, ova međunarodna konferencija nudi učesnicima jedinstvenu mogućnost da putem B2B poslovnih sastanaka ostvare nove poslovne kontakte.

OEBS- Organizacija za evropsku  bezbednost i saradnju sa sedištem u Beču je globalno gledano najveća regionalna organizacija za bezbednost, a obuhvata 57 država-članica. 

Osnovna delatnost je  međunarodna saradnja na polju bezbednosti kao i  sprečavanje sukoba. Pored evropskih zemalja, tu su i SAD, Kanada, Rusija kao i zemlje Srednje Azije. U vidu partnera uključeni su i države mediterana.

Povodom austrijskog predsedavanja OEBS-om u 2017. godini, ADVANTAGE AUSTRIA organizuje u saradnji sa austrijskim Saveznim ministarstvom nauke, istraživanja i privrede (BMWFW), Saveznim ministarstvom za europske integracije i spoljne poslove (BMEIA) i OEBS-om  konferenciju "Chairmanship Business Conference ". 

Cilj konferencije je da doprinese poboljšanju ekološke situacije kao i razvoju IT-sektora u državama-članicama kao i da pospeši saradnju između preduzeća-učesnika i javnih institucija. Od gostiju se očekuju predstavnici politike i javnog života kao iz privrednog miljea čitavog sveta. 

Osim toga će u okrivu konferencije biti održani unapred ugovoreni  B2B-poslovni sastanci, čime se stvara odlična mogućnost za umrežavanje i ostvarenje novih poslovnih prilika.

Bliže informacije o konferenciji kao što su registracija, program ili  online-ugovaranje sastanaka (B2B-sastanci) pruža portal konferencije (na engleskom). 

Konferencija se održava 25. januara 2017. u Privrednoj komori Austrije ( Wirtschaftskammer Österreich), Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Beč. Radni jezik na konferenciji je engleski.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA