Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

The Future of Building – Stručna konferencija I B2b-sastanci: 17. - 18. maja 2017., Beč, Austrija

9. децембар 2016

Težišta ove stručne konferencije biće razmena inovativnih rešenja u zgradarstvu, održivo saniranje zgrada kao i umrežavanje austrijske građevinske privrede na međunarodnom nivou. Očekuju se preko 300 preduzeća, ustanova i obrazovnih institucija iz oblasti građevinarstva iz čitavog sveta.

Stručna konferencija 17. maja 2017. pružaće niz visokokvalitetnih stručnih priloga i diskusija o najnovijim austrijskim dostignućima  i tehnologijma za visokogradnji. Individualni B2B-sastanci sa austrijskim preduzećima predviđeni su u poslepodnevnim satima - idealna prilika za pronalaženje novih poslovnih partnera !

Drugog dana konferencije, 18. maja 2017., za  internacionalne goste predviđene su ekskurzije do odabranih građevinskih projekata u okolini Beča.

Bliže informacije kao štu su uslovi učešća I prijavljivanja, program, online- ugovaranje B2B-sastanaka sa ostalim učesnicima I sl. pronađite na portalu ove konferencije: OVDE  

Konferencija i B2B-susreti biće održani 17. maja 2017. u Privrednoj komori Austrije u Beču. 
Učešće je besplatno, a registracija obavezna !

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA