Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Saobraćajna infrastruktura iz Austrije tražena širom sveta

19. јануар 2017

Austrija je među pionirima po pitanju rešenja za infrastrukturu i mobilnost. Austrijska preduzeća iz ove oblasti uživaju odličnu reputaciju širom sveta.

Optimalna infrastruktura i funkcionalna saobraćajna tehnika značajni su faktori za poslovanje i kvalitet života jedne zemlje. Austrijska preduzeća  izazove na području saobraćajne tehnologije rešavaju  inovativnim rešenjima. Podstiču razvoj i saradnju.

Austrijskim preduzećima je tehnološki razvoj u saobraćajnoj tehnologiji (putevi,pruge, voda, gradnja, bezbednost, inteligentni transportni sistemi (ITS) i automatizacija, zaštita od buke) od posebne važnosti, jer njihova implementacija rešava,  između ostalog, saobraćajno - političke  probleme i problem ekološke zaštite sutrašnjice. Bilo da se radi o porodičnom poduzeću  s tradicijom ili o mladim, inovativnim novajlijama - u Austriji postoje brojna poduzeća koja su se dokazala svojim proizvodima i uslugama na globalnom  tržištu,  te sa svojim stručnim znanjem na polju saobraćajne i informacione tehnologije, savetovanja i inženjeringa  postižu iznova poslovne uspehe.

Bliže informacije o austrijskim ponuđačima iz oblasti saobraćajne infrastrukture pruža osveženo izdanje publikacije FRESH VIEW - proizvod zajeničke inicijative spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije ADVANTAGE AUSTRIA i Saveznog ministarstva za saobraćaj, inovacije i tehnologije Republike Austrije :

FRESH VIEW Saobraćajna infrastruktura Austirje , br. 159 [pdf, 9,758.4kb]

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA