Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austria kao svetski centar kompetentnosti za obnovljivu energiju

31. мај 2017

Austrijska preduzeća na polju zelene energije spadaju u vodeća po pitanju tehnologija i stručnog znanja,te na međunarodnom tržištu uživaju odličnu reputaciju.

Austrija u razvoju tehnologija za obnovljivu energiju igra važnu ulogu. Iz istraživačkih laboratorija i centara za razvoj autrijskih preduzeća potiču globalno priznate tehnologije koje su se dokazale efikasnošću, kvalitetom i ekološkim standardima. Na promenljive cene fosilnih energenata preduzeća širom sveta odgovorila su primenom modernih energetskih tehnologija na bazi obnovljivih izvora energije - a pri tome se sve više oslanjajući na vrhunske austrijske proizvode.

Austrijska preduzeća su posebno posvećena tehnološkim razvoju u oblasti obnovljive energije. Pored pozitivnih efekata na okolinu, postojani razvoj obnovljivih energija ima veliki značaj za domaću privredu, s obzirom na činjenicu da realizacija istog rešava,  između ostalog, i ekološko-političke i energetsko-ekonomske probleme. Bilo da se radi o tradicionalnim porodičnim preduzećima ili o inovativnim novajlijama, u Austriji postoji niz preduzeća  koja su se svojim proizvodima,  uslugama i kompetentnošću dokazala na svetskom tržištu .

Bliže informacije o austrijskim ponuđačima iz oblasti obnovljivih izvora energije pruža novo izdanje publikacije FRESH VIEW: 

FRESH VIEW on Renewable Energy, Nr. 161 [pdf, 9,810.8kb]

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA