Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrian Business Circle „ Susret privrede i sporta“ održan 09. oktobra 2015.

22. октобар 2015

Zajednički odlazak na poslednju utakmicu austrijske nacionalne reprezentacije u inostranstvu protiv Crne Gore

Poslednja utakmica austrijske nacionalne reprezentacije u inostranstvu protiv Crne Gore, radi kvalifikacije za EURO 2016., za Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije i kancelariju u Podgorici je bila odličan povod za skup austrijksih privrednika Austrian Business Circle, pod nazivom „ Susret privrede i sporta“.

Pored sastanka sa ministrom prosvete mr Predragom Boškovićem, koji je održan, između ostalog, na temu razvoj dualnog obrazovanja, gđa Erika Teoman-Brenner, novo postavljena trgovinska savetnica Ambasade Austrije,  predstavila se u okviru skupa austrijskih privrednika „Austrian Business Circle“ austrijskim privrednicima u Crnoj Gori. Tim povodom Austrijska razvojna banka predstavila je svoje usluge ministarstvima, institucijama i austrijskim kompanijama u Crnoj Gori.

Austrian Business Circle odrzan je ovog puta pod finansijskim pokroviteljstvom kompanije Wireless Montenegro d.o.o., koja je osnovana na bazi privatno-javnog partnerstva između Vlade Crne Gore i austrijske kompanije EOSS GmbH Innovations management iz Graca.

Skup je zaokruzen zajednickim odlaskom  na utakmicu Crna Gora - Austrija.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA