Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

STIŽE CINEPLEXX Podgorica 10. novembra dobija 3D bioskop

24. октобар 2011

"Cineplexx Kinobetriebe GmbH“ osnovan je 1993. godine i u potpunosti je vlasništvo kompanije „Constantin Film-Holding GmbH“ koja pripada austrijskoj porodici Langhammer
Premijerom filma"Lokalni vampir" crnogorskog reditelja Branka Baletića, u Delta sitiju će 10. novembra biti otvoren “Cineplexx”, prvi 3D bioskop u Crnoj Gori, saopšteno je iz Cineplexx grupacije.
"Cineplexx” je, kako se navodi u saopštenju, bioskop sa najsavremenijom digitalnom opremom koja omogućava izuzetno visok kvaltitet slike i zvuka, i 3D salama prvi put u Podgorici i Crnoj Gori.
Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti.
"Cineplexx Kinobetriebe GmbH“ osnovan je 1993. godine i u potpunosti je vlasništvo kompanije „Constantin Film-Holding GmbH“ koja pripada austrijskoj porodici Langhammer.
"Cineplexx" se pojavio u fazi tranzicije bioskopskog tržišta tokom devedesetih, kada su tradicionalni bioskopi zatvarani, a na tržište su ušli multipleksi.
Prije toga, od 1960-ih, grupa je upravljala sa 25 tradicionalnih bioskopa.
"Constantin Film" prihvatio je trend tržišta i razvio lanac multipleksa sa 23 multipleksa i 7 tradicionalnih bioskopa, sa 220 ekrana širom Austrije, Hrvatske i sjeverne Italije.
Nakon otvaranja bioskopa filmom "Lokalni vampir", posjetioci bioskopa će imati priliku da, pored najnovijih holivudskih blokbastera, uživa u najnovijim evropskim filmovima i umjetničkim filmovima sa prestižnih festivala širom svijeta.
"Cineplexx" će obradovati crnogorsku publiku i direktnim satelitskim prenosima koncerata iz njujorške opere „Metropoliten“ , baletskim predstavama iz moskovskog Boljšoj teatra i prenosima sportskih dogadjaja, što će značajno obogatiti kulturnu i zabavnu ponudu glavnog grada i cijele Crne Gore, navodi se u saopštenju.

Napomena: Tekst u potpunosti preuzet sa http://www.vijesti.me/caffe/podgorica-10-novembra-dobija-3d-bioskop-clanak-43745

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA