Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Nova UNIQAtna polisa donosi atraktivne popuste

31. јануар 2013

Pouzdanost, visok kvalitet usluge i savremeni programi osiguranja sinonimi su za prethodnih pet godina poslovanja UNIQA na tržištu Crne Gore.
  

Pouzdanost, visok kvalitet usluge i savremeni programi osiguranja sinonimi su za prethodnih pet godina poslovanja UNIQA na tržištu Crne Gore.
U 2013. godini, strategija UNIQA će i dalje biti usmjerena na razvoj poslova sa građanstvom, kao i malim i srednjim preduzećima.
Rad na edukaciji građana po pitanju osiguranja, razvoju koncepta društvene odgovornosti kroz podršku razvoju sporta, kulture i obrazovanja u Crnoj Gori, je bio i ostao jedan od prioritetnih ciljeva UNIQA tima.
U duhu proslave petog rođendana i pod sloganom “UNIQA. Sigurnost za 5!” u narednom periodu smo pripremili mnoštvo različitih akcija i povoljnosti za sve građane Crne Gore.
U periodu od 01. februara do 31. marta, u okviru kampanje UNIQAtna polisa, svi osiguranici koji žele da zaključe novu UNIQA polisu ili oni koji žele da obnove isteklu, dobijaju atraktivne popuste na sve UNIQA programe osiguranja i to:
-popust 15% na osiguranje imovine
-popust 20% na putno zdravstveno osiguranje
-popust 20% na dobrovoljno zdravstveno osiguranje
-popust 15% na kasko osiguranje
-popust 10% na kombinovano osiguranje Dom&Porodica
-popust 10% na osiguranje od nezgoda
Za sve vlasnike UNIQA polise osiguranja kuće/stana, kaska, osiguranja života sa dodatnim osiguranjem nezgode, osiguranja imovine malih i srednjih preduzeća dostupan je jedinstven, eksluzivan i besplatan servis MeteoUNIQA. Dobijajući pravovremene informacije o nepovoljnim vremenskim uslovima koje se spremaju da zahvate mjesto u kojem osiguranik živi, korisnici servisa MeteoUNIQA mogu na vrijeme reagovati i preduzeti mjere kako bi izbjegli i spriječili eventualne materijalne štete na kući, kolima ili firmi.
Pet godina poslovanja UNIQA - Sigurnost za pet!
U petu godinu poslovanja UNIQA ulazi sa konstantnim trendom rasta i dobrim poslovnim rezultatima iznad tržišnog prosjeka. U poređenju sa istim periodom prošle godine, UNIQA je u 2012. godini zabilježila rast ukupne premije od preko 16 % .
Prema preliminarnim podacima za 2012. godinu UNIQA ima preko 14% učešća na crnogorskom tržištu osiguranja.
UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počela sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008. godine. UNIQA je u 2012. godini "preuzela portfelj "Delta Generali životna osiguranja", a njen tim trenutno čini preko 150 zaposlenih i taj broj stalno raste.
Više informacija o UNIQAtnoj polisi, popustima kao i o svim vrstama programa osiguranja koje naša kompanija ima u ponudi mogu se dobiti u nekoj od 14 poslovnica UNIQA osiguranja širom Crne Gore.

Preuzeto sa http://www.portalanalitika.me

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA