Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Budući trendovi poljoprivrednih tehnologija – „Made in Austria”

15.05.2012 - 16.05.2012
Novi Sad

Mesto održavanja: Master Centar
 
http://www.poljoprivreda.sajam.net
 
Kontakt osobe: Boris Kostić i Martina Jankovic
belgrad@advantageaustria.org
 
011/3015853
4032

Informacije o događajima

01.01.2000Couldn't load zcode from datasource.Budući trendovi poljoprivrednih tehnologija – „Made in Austria” Mesto održavanja: Master Centar
Kratko o predavačima:

Alois Poettinger GmbH
je porodično preduzeće koje se bavi agrarnom tehnikom kao što su sejalice, žanjalice, mehanizacija za obradu zemljišta kao i tehnikom za obradu zelenih površina kao što su prikilica I mehanizacija za silažiranje, rotacioni skupljači sena, baleri i dr.

Assmannmühlen GmbH je poslednje i najveće mlinsko preduzeće u Austriiji koje se još nalazi u porodičnom vlasništvu.Pored proizvodnje kvalitetnih vrsta brašna, bavi se i distribucijom peleta.

CNH Oesterreich GmbH tj. CASE IH i STEYR od 2006. godine uspešno u austrijskom gradu St. Valentin proizvodi traktore snage od 86 do 228 KS i organizuje obuke za poljoprivrednike

Tencate GeoSynthetics Austrija GbmH bavi se proizvodnjom svih vrsta geosintetičkih materijala kao što geotekstil, geomreže, geomembrane koji pored građevinarstva pronalaze svoju pirmenu i u oblasti poljoprivrede.

Cimbria Heid
Vodeća su firma na tržištu i projektuju i proizvode opremu i mašine visokog tehničkog standarda koje se koriste za individualnu pripremu žitarica, semene robe i zrnastih proizvoda.

Donau Soja
Udruženje "Donau Soja" traži partnere za proizvodnju i preradu genetski nemodifikovane soje u mahuni i sojine sačme kapaciteta od preko 100.000 tona.

Austrija je ove godine bila zemlja - partner Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

16. maja 2012. godine Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije organizovala je u saradnji sa Austrijskim klasterom poljoprivrede – AAC i Novosadskim Fakultetom za poljoprivredu seminar pod nazivom “Budući trendovi poljoprivrednih tehnologija – Made in Austria”

Poljoprivreda i šumarstvo čine važan deo izvozne privrede Austrije. Poznajući tržišta i imajući u vidu specifične potrebe svojih partnera, austrijska preduzeća isporučuju kupcima u celom svetu poljoprivrednu i šumarsku tehniku kao što su sejalice, mašine za žetvu, stajna tehnika, poljoprivredna hemija ili žetvelice za šumarstvo. Međutim, i žive životinje i genetika iz Austrije probijaju se na strana tržišta.

Bliže informacije o austrijskim preduzećima i njihovim proizvodima i uslugama, možete da pronađete pod linkom “Preduzeća učesnici”, aktiviranjem linka naziva preduzeća.

U nastavku možete preuzeti prezentacije naših izlagača:

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA