Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Bečki bal u Beogradu - Poseta Bečke privredne delegacije

05.10.2012 - 07.10.2012
Beograd

Informacije o događajima

01.01.2000Couldn't load zcode from datasource.Bečki bal u Beogradu - Poseta Bečke privredne delegacije Hotel Metropol

05.10.2012 povodom „Bečkog bala“ u Beograd je doputovala delegacija od 40 bečkih privrednika i zvaničnika koju su predvodile predsednica Privredne komore Beča, gđa Brigitte JANK i zamenica gradonačelnika Beča, gđa Renate BRAUNER.

U hotelu Metropol trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije za članice delegacije organizovalo je Privredni forum sa predavanjima međunarodnih finansijskih institucija kao i Srpske agencije za promovisanje izvoza i ulaganja - SIEPA.

Preko 150  privrednika sa sprskog tržišta odazvalo se pozivu i pomno pratilo izlaganja EBRD, IFC, Evropske delegacije i SIEPE.

U nastavku su održani u saradnji sa Privrednom komorom Beograd B2B-poslovni razgovori gde se sastalo 18 bečkih preduzeća sa 30 srpskih privrednika. Najveće interesovanje bilo je za sastanke sa turističkim agencijama i preduzećima za informacione tehnologije.

Gospođa Jank i gospođa Brauner izrazile su zadovoljstvo što su ponovo gosti Beograda i obradovale se toploj dobrodošlici.

Poseta je okončana Bečkim balom koji je održan u hotelu Metropol u Beogradu koji se predstavio u velesjajnom novom ruhu.

Članice privredne delegacije možete da pogledate pod linkom Učesnici, a prezentacije Privrednog foruma da preuzmete u nastavku.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA