Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Poslovni sastanci iz oblasti turizma - Austrija kao turistička destinacija širokog spektra

04.04.2016 - 05.04.2016
Beograd

 
Kontakt osoba: Ivana Ristic
100/56612

Informacije o događajima

01.01.2000Couldn't load zcode from datasource.Poslovni sastanci iz oblasti turizma - Austrija kao turistička destinacija širokog spektra
Prema saopštenju Statističkog zavoda Austrije novembar 2015. , koji u načelu označava početak zimske sezone,  istakao se novim rekordom po pitanju broja noćenja u Austriji.  Sa 4,52 miliona noćenja su već i prelimininarni statistički podaci prebacili rekordni broj noćenja iz novembra 2014, kad je zabeležemo 4,28 miliona nočenja, čime je postignuto povećanje od 5,3%. Zaslužni za ovu statistiku su pre svega strani turisti.

Već tradicionalno, početkom aprila 2016. Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije organizuje radionicu i poslovne sastanke za austrijska i srpska preduzeća iz oblasti turizma.

Dvodnevno blic-razgledanje znamenitosti Beča, šoping tura do Parndorfa ili skijanje u jednom od mnogobrojnih ski centara Austrije sa zagarantovanim snegom - Austrija nudi širok spektar turističkih ponuda. 

Međutim, Austrija ima još što - šta da ponudi što na srpskim prostorima još nije poznato. Školski raspusti i bezvizni režim putovanja nude sve više prostora za upoznavanje Austrije kao destinacije za odmor.

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije 05.04.2016. organizuje ponovo radionicu za austrijske i srpske turoperatere i predstavnike turističkih destinacija. 

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA