Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

B2B poslovni susreti sa austrijskim metaloprerađivačima

22.11.2016

Beograd

Hotel IN
 
Kontakt osoba: Boris Kostić
 
011 / 30 15 850
100/62151

Informacije o događajima

01.01.2000Couldn't load zcode from datasource.B2B poslovni susreti sa austrijskim metaloprerađivačima Hotel IN

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije - Advantage Austria 22.11.2016 u Beogradu organizuje B2B susrete austrijskih i srpskih metaloprerađivača

Metalurgija u Austriji ima tradiciju. Proizvodi visokog kvaliteta i inovativnih postupaka se ovde razvijaju i upotrebljavaju već decenijama na globalnom tržištu. Visoko kvalitetni limovi od aluminijuma iz Austrije nalaze primenu u strukturnim delovima, šasijama i karoserijama automobilske industrije. Na austrijskom tržištu se nudi sve, počev od standardnih limova pa sve do specijalnih delova po posebnim specifikacijama kupaca.

Austrijska preduzeća, navedena pod linkom "preduzeća učesnice" dolaze u posetu Srbiji kako bi ispitali mogućnosti saradnje u pogledu dorade i izrade metalnih konstrukcija za tržište Austrije.

Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije- Advantage Austria organizovaće B2B sastanke sa srpskim preduzećima, a potom će se gosti iz Austrije uputiti dalje u Hrvatsku i Sloveniju, gde su naše sestrinske organizacije Advantage Austria takođe ugovorile poslovne susrete za naredne dane.

Učešće je besplatno, a sastanici se ostvaruju isključivo preko naše institucije.


Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA