Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Zemljotres u Kraljevu Pomoć austrijskih preduzeća u Srbiji

Bozicni motiv © photocase.com/AndreasF.

© photocase.com/AndreasF.

22.12.2010

Suočeni sa teškim posledicama zemljotresa u Kraljevu, ambasador Republike Austrije u Beogradu i trgovinski savetnik pri Ambasadi Austrije pozvali su austrijska preduzeća u Srbiji da pružaju podršku nastradalima u Kraljevu.

Tome su se odazvala mnoga austrijska preduzeća kao što su Alukonigstahl, dm-drogerie markt, Doppelmayr, Eglo rasveta, Gfk, Neofyton-Engel, OMV, Podgorina Frucht, Raiffeisen banka, S-Leasing, Uniqa osiguranje, Vip mobile, Volksbank i Wiener Stadtischeosiguranje, koja su za kratko vreme prikupila i uputila Kraljevu preko 114.000 evra u obliku novčane ili materijalne pomoći.

U doba gde se još uvek osećaju posledice svetske privredne krize, nadamo se da smo bar malo doprineli tome da smanjimo ljudima patnje.

Donacije Kraljevu kao i prihodi sa štanda Austrije na Božićnom bazaru u organizaciji Internacionalnog kluba žena, koji su upućeni dobrotvornim projektima, i na kome je Austrija već tradicionalno jedna od vodećih učesnika po visini prikupljenih sredstava, znak su solidarnosti austrijskih preduzeća sa onima u Srbiji kojima je naročito potrebna pomoć.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA