Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Merkur osiguranje a.d.o. Beograd ove godine proslavlja
5 godina uspešnog poslovanja u Srbiji

Logo Merkur osiguranje
04.07.2012

Merkur osiguranje a.d.o. Beograd u vlasništvu Merkur Versicherung AG iz Graca, sa svojom tradicijom poslovanja dugom preko 200 godina, predstavlja najstarije austrijsko osiguravajuće društvo, koje je pored Srbije, preko kćerki kompanija aktivno i u mnogim zemljama Jugoistočne Evrope.

Svojom ponudom i stručnim savetima ova kompanija je okrenuta čoveku i pruža osiguravajuću zaštitu za one vrednosti koje čoveku najviše znače, život i zdravlje, i na taj način je pozicionirana i prepoznatljiva na tržištu. Uz osiguranje života u ponudi koja je namenjena klijentima, nalaze se i dopunska osiguranja, osiguranje od posledica nezgode i teške bolesti, kao i osiguranje u slučaju nastanka potrebe za hirurškim intervencijama.

Merkur osiguranje je počelo sa radom 2007.godine kada su na tržištu već bile prisutne najveće regionalne osiguravajuće kompanije. Za pet godina poslovanja, uspelo je da ostvari dobru komunikaciju sa tržištem, da uvede čitav niz novih proizvoda, da svojim odnosom prema osiguranicima, Narodnoj banci Srbije, kao i poslovnim partnerima pokaže da je kompanija koja ima dugoročne planove na ovom tržištu, kompanija koja interese osiguranika i fer odnos prema njima definiše kao svoj prioritet.

Cilj Merkur osiguranja je da i u narednim godinama, pored unapređenja svojih proizvoda i kvaliteta komunikacije sa tržištem, uvede nove prodajne kanale i inovacije u postojećem pristupu prodajnih aktivnosti, kako bi proaktivnim nastupom obezbedio što kvalitetniju uslugu svojim klijentima i na adekvatan način reagovalo na izazove koji se javljaju na tržištu.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA