Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

UNIVERZITET IMC KREMS I UNIVERZITET SINGIDUNUM POTPISALI SPORAZUM O ZAJEDNIČKIM MASTER STUDIJAMA

11.09.2012

Posle potpisivanja Sporazuma o saradnji austrijske visoke škole iz Kremsa "FH IMC Krems" u martu ove godine, 10.09.2012 napravljen je još jedan veliki korak u saradnji sa privatnim univerzitetom Singidunum u vidu potpisivanja Sporazuma o zajedničkim master studijama.

U ponedeljak 10.09.2012. potpisan je Sporazum o zajedničkom master programu Univerziteta IMC Krems iz Austrije i Univerziteta Singidunum pod nazivom Master in Business Administration. Više o programu možete da pronađete na portau univerziteta Singidunum tj. direktnim linkom  ovde .

Dana 10. i 11.09.2012. godine organizovani su prijemni ispiti za osnovne (Tourism and Leisure Management) i master zajedničke studije (Master in Business Administration) Univerziteta IMC Krems i Univerziteta Singidunum. Prorektor prof. dr Karl Elsfelner i dr Kristina Juen, direktor Transnacionalnog programa Univerziteta u Kremsu sa profesorima Univerziteta Singidunum obavili su selekciju i testiranje kandidata za upis na ove studijske programe. 

Ovde možete pokrenuti i video izjave studenata upisanih na ovaj program.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA