Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

B2B sastanci sa preduzećima iz latinoameričkih država
14.-18. maj 2012. u privrednoj komori austrije u beču

20.04.2012

Privredna komora Austrije od 14. do 18. maja 2012. godine očekuje posetu delegacije preduzeća iz latinoameričkih država i organizuje u Beču B2B-sastanak sa ciljem da poveže Privredne komore Latinoamerike i njihove članice sa Privrednim komorama Srednje i Istočne Evrope.

Manifestacija biće promovisana kroz mreže AL-Invest i EAST-Invest programa Evropske unije, a uz podršku EUROCHAMBRES-a i EULAC-kancelarije u Madridu.

Očekujemo dolazak oko 100 predstavnika Privredne komore Latinoamerike i njihovih članica u Evropsku uniju i to na nedelju dana. Preliminarnom dvodnevnim programom predviđen je sledeći raspored u Beču:

- Prezentacije latinoameričkih preduzeća, komora kao i dotične državne privrede pred evropskim preduzećima i komorama.

- Prezentacije preduzeća i komora Srednje i Istočne Evrope i dotične državne privrede pred latinoameričkim preduzećima i komorama

- 15. Mai 2012- B2B-sastanci preduzeća Srednje i Istočne Evrope sa latinoameričkim preduzećima. Termini se pomoću niže navedenog portala mogu ugovoriti od 4. do 10. maja 2012. godine.

- 16. maja 2012. moguća je poseta sajma Real Corp 2012

Bliže informacije kao što su prijavljeni učesnici, program i sl. možete pronaći pod sledećim linkom : http://www.b2match.eu/lameetscee .


U slučaju zainteresovanosti registraciju učešća možete da izvršite pomoću sledećeg linka http://www.b2match.eu/lameetscee/participants/new

Rok za prijavu: 10. maja 2012

Radni jezik: engleski

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA