Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Agency for Certified Quality d.o.o. -
Novo austrijsko preduzeće u Srbiji

Logotip ACQ
15.10.2012

Od jula 2012. godine posluje još jedno austrijsko preduzeće u Srbiji. Agency for Certified Quality d.o.o. se nalazi u Novom Sadu i registrovano je u Srbiji kao podružnica vodeće austrijske sertifikacione kuće za organske proizvode Austria Bio Garantie.

Osnovna delatanost ovog preduzeća jeste kontrola i sertifikacija poljoprivrednih proizvoda i divljih šumskih plodova kod poljoprivrednika, kompanija, prerađivača, distributera i trgovaca u Srbiji. Pored toga, vrše kontrolu pri utovaru i istovaru robe, pružaju pomoć kod uvoza i izvoza, kontrolu i sertifikaciju na prisustvo GMO i veoma su uključeni u međunarodne projekte.

Matična organizacija, Austria Bio Garantie, raspolaže filijalama u Mađarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj i partnerima u Bugarskoj i Bosni i Hercegovini.

Kontrola i sertifikacija prema zahtevima za organske proizvode Evropske Unije (ES 834/2007) je deo standardne ponude. Takođe vrše usluge sertifikacije prema zahtevima Naturland, Bio-Land, Bio-Hotels, Global GAP, ISO standarda, HACCP i raznih privatnih standarda. U saradnji sa vodećim švajcarskim kontrolnim telom za organske proizvode bio.inspecta nude širok spektar usluga prema zahtevima NOP, JAS, BIO SUISSE, DEMETER International i Delinat

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA