Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Održano austrijsko poslovno veče u
hotelu Falkensteiner Belgrade

23.04.2013

Trgovinski savetnik Ambasade Austrije, gdin Hajdentaler (Haidenthaler), imao je 23.4.2013 posebno zadovoljstvo da predstavnicima austrijskih preduzeća koja posluju u Srbiji prezentuje još jednu investiciju Austrije u Srbiji - a to je hotel Falkensteiner u Beogradu kao i na Staroj planini.

Posle zvaničnog otvaranja hotela Falkensteiner u Beogradu , direktor hotela, gospodin Aleksandar Vasilijevic, pozvao je Trgovinsko odeljenje Ambasade Austrije da održi svoj skup austrijskih privrednika "Austrian Business Circle " u hotelu Falkensteiner. 

Preko 150 predstavnika austrijskih preduzeća koja posluju  u Srbiji odazvali su se pozivu i uverili  da je Beograd dobio raskošno opremljenu oazu za odmor , predah i konak.

Posle prezentacije hotela Falkensteiner u Beogradu održana je i prezentacija hotela Falkensteiner na Staroj planini koji je svoje sadržaje namenio ne samo odraslima već i njihovim mališanima pripremivsi mnogobrojne zanimacije i razonodu.


Upotpunjujući temu turizma i ugostiteljska , počasni gost Austrian Business Circle-a, gdin Dejan Veselinov - direktor Turističke organizacije Beograda - sažeto je predočio zainteresovanoj publici turističku ponudu i znamenitosti Beograda, te su gosti posle toga uživali u koktelu u opuštenoj atmosferi hotela.

Prezentacije o hotelima Falkensteiner u Beogradu i Staroj Planini kao i Turističke organizacije Beograd možete da preuzmete u nastavku (u pdf-formatu):Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA