Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Internacionalni sajam hrane i pića FOODREX
7.- 9.4.2015. u Beogradu

LogoFoodrex
10.11.2014

Od 07. do 09. aprila 2015. godine se po četvrti put na Beogradskom sajmu, hala 5, održava Sajam hrane i pića FOODREX. Ovaj sajam je namenjen kompanijama iz prehrambene industrije zainteresovanim za izlaganje svojih proizvoda, proizvođačima hrane i pića, kao i kompanijama koje sajam mogu posetiti u formi poslovnog gosta. Glavni cilj sajma je ostvarivanje poslovnih kontakata proizvođača sa distributerima, uvoznicima i maloprodajnim lancima.

Na sajmu FOODREX su 2014. godine učestvovali izlagači iz 12 zemalja (Bugarska, Kanada, Grčka, Holandija, Indonezija, Italija, Srbija, Slovenija, Tailand, Tunis, Turska i Vijetnam) sa 164 brenda, a sajam je posetilo 1274 profesionalnih gostiju iz oblasti industrije hrane i pića.

Zainteresovani izlagači imaju mogućnost i da se online prijave na sledećoj adresi: http://www.foodrex.rs/application-form.php , a zahvaljujući organizatoru sajma, preduzeću Duke & Peterson (www.dukeandpeterson.com ), učesnici mogu ostvariti i popuste prilikom rezervacije hotela.
Detaljnije informacije o sajmu FOODREX možete pronaći na internet-strani: www.foodrex.rs , a utiske o prošlogodišnjoj manifestaciji ovde .  Obrazac za prijavu učešća i cenovnik preuzmite u nastakvu .

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA