Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Erste bank grupa ulaže 39 miliona evra u prvu fazu gradnje poslovnog kompleksa "Sirius"

25.11.2015

Erste Grupa je u prisustvu gradonačelnika Beograda Siniše Malog, gradskih i drugih zvaničnika, kao i poslovnih partnera svečano obeležila početak izgradnje prve faze poslovnog kompleksa Sirius Offices koji će se nalaziti na uglu Bulevara Milutina Milankovića i ulice Antifašističke borbe u Beogradu. Ovaj poslovni prostor u čiju će prvu fazu gradnje biti investirano 39 miliona evra, obuhvataće 18.500 bruto* kvadratnih metara poslovnog prostora, lokale i prodavnice, dok će u podzemnim garažama biti 230 parking mesta.

Poslovni kompleks gradiće se u skladu sa BREEAM sertifikacijom i odlikovaće ga najviši ekološki standardi, visoka energetska efikasnost, minimalna potrošnja energije za hlađenje i grejanje, a tokom gradnje biće korišćeni reciklažni materijali. Izvođač radova biće građevinski koncern Strabag, koji će osigurati gradnju kompleksa u skladu sa najvišim standardima.

„U susret početku izgradnje poslovnog kompleksa Sirius Offices, doniraćemo 10.000 evra Domu Bežanijska kosa koji posluje u okviru Gerontološkog centra Beograd. Veliki broj korisnika usluga ovog doma aktivno je učestvovao u izgradnji Novog Beograda i upravo su oni zaslužni za to što mi danas imamo priliku da nastavimo sa daljim ulaganjima i gradnjom ovakvog kompleksa. Zbog toga im se zahvaljujemo“,  izjavio je predsednik Izvršnog odbora Erste Group Immorent, Ričard Vilkinson

Erste Grupa osnovana 1819. godine kao prva štedionica u Austriji, 1997. godine je obelodanila strategiju širenja poslovanja u zemlje centralne i istočne Evrope (CIE). Brojnim preuzimanjima i organskim rastom, Erste Grupa je postala jedna od najvećih kompanija za pružanje finansijskih usluga u istočnoj Evropi prema broju klijenata i bilansnoj sumi: U pogledu klijenata i ukupne aktive broj se povećao sa 600.000 na oko 16,2 miliona klijenata, obuhvatajući zemlje kao što su Austrija, Srbija, Češka, Slovačka, Rumunija, Mađarska i Hrvatska. Pored tradicionalne sveobuhvatnosti u poslovanju sa privatnim licima, poslovanje Erste Grupe uključuje savetodavne usluge i podršku pravnim licima u finansiranju, investiranju i pristupu međunarodnim tržištima kapitala, finasiranje i razvoj projekata u oblasti nekretnina, finansiranje javnog sektora i operacije na međubankarskom tržištu.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA