Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

RAdni doručak sa poreskim savetnikom Confida Consulting

26.01.2016

26.01.2016 poresko savetovalište Confida Consulting doo u saradnji sa Trgovinskim odeljenjem Ambasade Austrije - Advantage Austria kao i Nemačko-srpskim privrednim udruženjem (DSW) organizovalo je dopunski seminar u vezi sa izmenama i dopunama poreskih zakona.

Posebno je skrenuta pažnja na porez po odbitku za koji je počev od 1. marta 2016. godine uvedena obaveza plaćanja I kada su u pitanju usluge iz inostranstva.

Takođe od 01. marta za sve prihode iz člana 40. Zakona prijava o porezu na dobit podnosi se isključivo elektronskim putem na Obrascu PDPO/S 

Suštinska razlika između novog obrasca PDPO/S i starih obrazaca PDPO i PDSO, koje ovaj novi obrazac zamenjuje, je u tome šo stari obrasci ne sadrži podatke o svakom pojedinačom primaocu prihoda, već su sadržani samo zbirni podaci (PDPO i PDSO su zbirne poreske prijave)

Bilže informacije o seminaru pod okriljem Confida Consulting doo i  načetim temama možete preuzeti niže u sekciji za preuzimanje.

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA