Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Hotel Radisson Blu Old Mill proglašen najboljim hotelom u Srbiji 2016.

10.09.2016

Na dodeli najprestižnijih nagrada iz oblasti turizma World Travel Awards održanoj 04.09.2016 na Sardiniji, beogradski Radisson Blu Old Mill proglašen je za najbolji hotel u Srbiji u 2016. godini.

World Travel Awards priznanja, poznatija kao Oskar turističke industrije, osnovana su 1993. godine, sa svrhom pronalaženja i nagrađivanja objekata u turističkoj industriji po izboru putničkih agenata i tour operatera i predstavljaju jedno je od najprestižnijih u svetu hotelijerstva, a koja su potvdila kvalitet i visok nivo usluge koju Radisson Blu Old Mill Hotel, Belgrade pruža svojim gostima.

- Velika je čast što je naš hotel priznat od strane World Travel Awards organizacije i što se nalazi među najprestižnijim hotelima sveta. Uspeli smo da postavimo visoke standarde i potrudili se da se pozicioniramo visoko na lestvici svetskog hotelijerstva - rekla je Gabrijela Ditetova, generalni direktor nagrađenog hotela Radisson Blu Old Mill.

Izvor: eKapija

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA