Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrija na Sajmu "Energetika i Ecofair"

14.10.2016

Od 12.-14.oktobra 2016. na Beogradskom sajmu održani su sajmovi Energetika i Ecofair na kome je i Austrija bila zastupljena sa 12 izlagača.

U organizaciji Trgovinskog odeljenja Ambasade Austrije - Advantage Austrija 11 austrijskih preduzeća izlagala su svoje proizvode iz oblasti energetike.

Austrijski izlagači nude proizvode za elektrane, korišćenje fotonaponske engertije, tretman vode i  zbrinjavanje otpadnih voda, upravljanje objektima i postrojenijima, radio-senzokrske sisteme za automatizaciju, fermentaciju organiskih otpada kao i tehnikom za ocuvanje vodenih i toplotnih cevi od korozije:

 BERTSCHenergy projektuje i proizvodi visokoekonomične elektrane sa gasnim i parnim turbinama kao i kotlovska postrojenja sa direktnim ložištem

Bilgeri EnvironTec GmbH nudi opremu gasne tehnike za Vaša postrojenja na biogas odnosno za prečišćivače voda.

Delatnost u kojoj je firma Geppert vodeća je projektovanje, izrada, montaža i puštanje u rad elektromehaničke opreme za hidroelektrane.

Firma IBC SOLAR AUSTRIA nudi delimična i kompletna rešenja u oblasti fotonaponske energije

M-U-T Stockerau je proizvodno preduzeće sa sopstvenim odeljenjima za razvoj, projektovanje, konstrukciju, proizvodnju, isporuku, montažu i puštanje u pogon mašina i postrojenja u oblasti tretmana otpada, komunalnih vozila, tehnike u oblasti tretmana voda i otpadnih voda kao i transportne i ekološke tehnike.

Fabrika mašina MFL proizvode odlivke vrhunske perfekcije  za ekološku tehnologiju, šinska vozila, gradjevinsku i automobilsku industriju

Tele Haase kao pioniri i trendseteri nudi inteligentna rešenja za kontrolu i upravljanje postrojenjima, zgradama ili mašinama. Sa svojim EasySens radio-senzorskim sistemom, Thermokom nudi svojim kupcima maksimalnu energetsku efikasnost u oblasti automatizacije objekata

Fermentacijjom poljoprivrednih sporednih proizvoda i organskog otpada bavi se Thoeni Industriebetriebe.

Za optimiranje grejanja sa vodene strane kotla, mreže daljinskog grejanja i parnih postrojenja firma Vanor nudi najmodernije ekonomične postupke.

Pojedinačne profile navedenih preduzeća i bliže informacije o proizvodima možete da pronađete pod sledećim linkom: Izlagači

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA