Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Štand Austrije na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

19.05.2016

83. Sajam poljoprivrede u Novom Sadu održan je ove godine od 15. do 20. aprila 2016. godine. 125.000 posetilaca posetilo je štandove 1.500 izlagača.

Štand Austrije u organizaciji Trgovinskog odeljenja Ambasade Austrije-Advantage Austria u Beogradu okupio je već tradicionalno članice austrijskog klastera AAC - Austrian Agricultural Cluster kao što je Udruženje uzgajivača svinja-VOS, Udruženje uzgajivača goveda – ZAR, Udruženje uzgajivača koza i Udruženje Soja, proizvođač stajske tehnike Wolf Systeme itd.

Bliže informacije o proivodima kao što je rasplodna stoka ili stajska tehnika, možete da pronađete pod sledečim linkom: Profili austrijskih izlagača

Domaćin austrijskog štanda, trgovinska savetnica Ambasade Austirje gđa Erika Teoman-Brenner pozdravila je na otvarajnju Sajma predsednika Republike Srbije, g. Tomu Nikolića kao i ministra poljoprivrede, gđu. Snežanu Bogosavljević Bošković na štandu Austrije.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA