Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Prvi međunarodni kongres građevinskih materijala - beton

02.09.2016

Prvi međunarodni kongres građevinskih materijala - beton održaće se od 22. do 25. Septembra 2016. godine u magacinu Macura u Starim Banovcima

Prvi međunarodni kongres građevinskih materijala - beton održaće se od 22. do 25. Septembra 2016. godine u magacinu Macura u Starim Banovcima, u organizaciji magazina za eko arhitekturu i kulturu eko kuća , organizacije Ofroom iz Beča i muzeja i magacina Macura, a u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom, Inženjerskom komorom Srbije i Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju GIZ i Ambasadom Austrije.

Kongres je namenjen projektantima, arhitektima, građevinskim inženjerima, stručnjacima iz različitih oblasti, primenjenim umetnicima, dizajnerima i studentima, kao i proizvođačima građevinskog  materijala i izvođačima građevinskih radova.

Po prvi put se organizuje u Srbiji sa ciljem da okupi  stručnjake iz relevantnih oblasti ne samo iz Srbije i regiona, već i  iz celog sveta i da domaćim stručnjacima približi najnovije svetske trendove i inovacije, ali i da svetu predstavi najznačajnije stručnjake i dostignuća iz regiona.

Program i prijava

Za bliže informacije posetite https://bmc-srbija.com/ ili kontaktirajte:

Tijana Janković, PR menadžer 
E-mail: kongres@ekokucamagazin.com;
Tel: 011/2175-978;
Mob: 063/8914-030

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA