Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Stand Austrije na Sajmu tehnike 2016

20.05.2016

Od 16. do 20. maja 2016. godine održan je Sajam tehnike na Beogradskom sajmu. U organizaciji i  fiansijsksim pokroviteljstvom  Privredne komore Austrije - Advantage Austria- okupilo se sedam austrijskih preduzeća na zajedničkom štandu "Austrija".

Sedam austrijskih preduzeća, koji su delimično već i zastupljena u obliku podružnica u Srbiji ,izložilo je primerke svojih proizvoda i odgovarala na pitanja posetilaca. Ako želite da oplemenite svoju terasu sa Relazzo sistemima, otporne na vodu i vlagu, ili želite  u svom preduzeću nešto da podignete i dobro zategnete, ili možda da izmerite protok vazduha ili grubost površine, rešenja su Vam još uvek dostupna.

Pod sledećim linkom možete da pregledate profile naših izlagača sa štanda "Austrije" i da iščitate njihove kontakt detalje: Izlagači   Aktiviranjem naziva preduzeća otvara se stranica sa bližim informacijama.

Manifestacija je zaokružena koktelom "Austrija" na štandu izlagača, gde su se okupila austrijksa preduzeća i njihovi srpski partneri.

Sledeće godine nas ponovo potražite na štandu Austrija.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA