Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

4.  International B2B Software Days - The Future of Digital Business: 25. i 26. april 2017., Beč , Austrija

20.02.2017

Ponuđaći IT usluga i softvera iz čitavog sveta imaju priliku da u okrivu poslovnog susreta " B2B Software Days" u Beču prošire svoju poslovnu mrežu i stupe u kontakt sa novim poslovnim partnerima. 

Poslovni susret  4th International B2B Software Days  biće organizovan pod radnim naslovom „The Future of Digital Business“, a namenjen je preduzećima kao i institucijama koje se bave naukom i istraživanjem iz čitavog sveta. Ova manifestacija olakšaće razmenu stručnog znanja, pristup širem dijapazonu dostignuća kao i uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Prema programu , 25 aprila 2017. prepodne je predviđeno izlaganje  preduzeća Atos, Sand Hill Angels, Red Hat in "Think tank"-a švajcarskog tehničkog univerziteta ETH Cirih  o globalnim izgledima po pitanju tehnoloških inovacija kao i  o novim tredovima u digitalnom biznisu, dok je poslepodne rezervisano za poslovne sastanke između predstavnika malih i srednjih preduzeća , industrije i naučnih institucija iz čitave Evrope.

26 aprila 2017. učesnicima je data mogućnost da prezentuju svoje EUREKA projektne ideje  da izlože svoj biznis plan pred 30 austrijskih "Business Angels", a i da učestvuju u radionicama o mogućnostima finansiranja i čuju najbolje primere kako se osvajaju klijenti.

Svi zainteresovani mogu sada već da se prijave putem ovog linka: registracija i da predoče široj publici svoje želje za saradnjom. Svi profili prijavljenih učesnika biće objavljeni još pre manifestacije.

Učešće je besplatno, a prijava obavezna!

Poslovni susret 4. International B2B Software Days je zajednička manifestacija spoljnotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije "ADVANTAGE AUSTRIA", Austrijskog instituta za podsticaj nauke FFG, privredne agencije " Wirtschaftsagentur Wien" , austrijskog Zavoda za zapošljavanje AMS, a  u saradnji sa mrežom Enterprise Europe Network, EUREKA kao i inicijativom "go-international".


Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA