Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Erste Card Club d.o.o. zvanično preuzeo Diners Club International® franšize u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori

10.03.2017

10. marta 2017. zaključena je transakcija kojom je Erste Card Club d.o.o. (ECC), sa sedištem u Zagrebu, stekao 100% vlasništva nad kompanijama Diners Club International Belgrade d.o.o. iz Beograda i Diners Club International Mak d.o.o.e.l. iz Skoplja, a posredno i nad kompanijama Diners Club International Montenegro d.o.o. iz Podgorice i DC Travel iz Beograda.

ECC je time zvanično preuzeo ekskluzivno pravo izdavanja i prihvatanja Diners Club kartica, odnosno odgovornost za dalji razvoj Diners Club brenda i budućeg poslovanja na području Republike Srbije, Republike Makedonije i Crne Gore. Prenos licence na ECC, kao i budući razvoj poslovanja na navedenim tržištima odobrio je i podržao Diners Club International kao davalac franšize.

Erste Card Club d.o.o. je kartičarska kuća sa preko 550.000 izdatih kreditnih kartica u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji. Deo je jedne od najvećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi, Erste Groupa, i njegovog partnera u ovoj regiji, Steiermärkische Sparkasse iz Graca. Osim franšize Diners Cluba u Hrvatskoj, koja je jedna od 10 najvećih i najuspešnijih na svetu, ECC je vlasnik i Diners Club franšize u Bosni i Hercegovini i Sloveniji, a prisutan je i na tržištima Mađarske, Bugarske i Rumunije u segmentu prihvata kartica.

Tekst preuzet sa portala Erste bank Srbija www.erstebank.rs

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA