Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Štand Austrije prvi put na Sajmu građevinarstva SEEBBE

23.04.2017

U okviru Sajma građevinarstva SEEBBE, održanog od 19.- 23.4.2017. na Beogradskom sajmu, po prvi put je izložen štand Austrije u organizaciji Trgovinskog odeljenja Ambasade Austrije- ADVANTAGE AUSTRIA pod čijem okriljen se posetiocima predstavilo šest austrijskih preduzeća. 

Neka su već uspešno zastupljena na srpskom tržištu , a druga u potrazi za zastupnicima.

Firma Sto GesmbH odavno je zastupljena na tržištu Srbije sa svojim proizvodima za fasade i podove kao i izolacionim sredstvima.  Proizvode Gedore Austria ne treba posebno isticati, s obrzirom na to da su poznati svakom majstoru koji drži do kvalitetnog alata. Betonske mreže i proizvodi za armaturu preduzeća EVG nezamenjivi su na svakom gradilištu. Vredno pomena su i ručna kolica za transport robe preko stepenica preduzeća Sano Transportgerate , kao i novi patent za očuvanje stakala u transportu firme forstner glass , gde se umesto folija stavlja njihov zaštitni premaz. Taman uoči nastojećeg vrelog leta, firma Peraqua predstavila je svoje proizvode za bazene – od toplotnih pumpi preko sistema za ispiranje do izrade individualnih sistema.

U okviru Sajma je pored izložbi održano i niz zanimljivih predavanja i priredbi

Na izložbi „Dani arhitekture – Beograd budućnosti“ predstavljeno je nekoliko građevinskih projekata koji će uskoro da zažive u Beogradu kao što je, recimo, tržni centar na Adi.

Uz učešće Privredne komore Srbije i Ministarstva građevinarsstva održana je javna rasprava o strategiji postavljanja punjača za električna vozila u Srbiji, Pošto je Srbija tranzitna zemlja, do 2020. godine u gradovima i na putnim koridorima treba montirati oko hiljadu javnih punjača za različite tipove vozila, procenili su stručnjaci.

Prvi punjači domaće proizvodnje napraviće Institut IEEG u Staroj Pazovi.

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA