Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijske Tehnologije železničkog saobraćaja na prugama sveta

09.01.2020

Austrijska železnička preduzeća ističu se na međunarodnom tržištu svojom stručnošću, visokim nivoom kvaliteta kao i spremnošću za rešenja po meri.

Železnički sistemi su usled aktuelnih pitanja u vezi sa zaštitom klime sve češće prvi izbor prevoznih sredstava, pogotovu u pogledu interkontinentalnog prevoza robe i rešenja za međugradski šinski saobraćaj. Železnički sistemi su ključni element za održive saobraćajne koncepte, trend koji će se u budučnosti još pojačati.

Postoji samo mali broj privrednih grana, koji su zahtevniji u pogledu pouzdanosti, preciznosti, kvalita i održivosti no što ih ima železnica. Signalna tehnika, elektrifikacija i moderni signalno-sigurnosni sistemi „Made in Austria“ obezbeđuju bezbedno putovanje putnika širom sveta. Elektromehanični pogoni i motori iz Austrije u preko 60 zemalja obezbeđuju maksimalne performanse. 

Sektor šinskog saobraćaja ima dugu tradiciju, a proizvodi iz ove oblasti pokrivaju čitav spektar, počev od železničkih vagona preko pružnih postrojenja, bezbednosno-kontrolne tehnike do gradskih šinskih sistema i brzih vozova. Portfolio ubuhvata industriju dobavljača kao i ona polja gde se ulaže u tehniku budućnosti. Otuda Austrija ide u korak s vremenom ne samo po pitanju autonomne vožnje, već i u pogledu digitalizacije upravljanja.

Prema poslednjim podacima 9.000 zaposlenih austrijske železničke industrije postiglo je promet od 3,1 milijarde evra. Sa  izvoznom kvotom od preko 70%  austrijska železnička industrija je u međunarodnom poređenju dokazala posebnu snagu i inovativnost.

Više informacija ko predvodi na tržištu, a ko uvodi trendove kao i predloge za saradnju, naći ćete u novom izdanju publikacije FRESH VIEW

FRESH VIEW on Railways; NO 166 [pdf, 12,398.0kb]

Poslednji put osveženo:
13.01.2020

Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA