Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Seminar  podsticaji za investicije, opremu i zapošljavanje

04.06.2019

04. juna 2019. godine Razvojne agencije Srbije-RAS i Vojvodine  RAV organizovale su u saradnji sa Trgovinskim odeljenjem Ambasade Austrije – ADVANTAGE AUSTRIA i komorama i poslovnim klubovima Nemačke, Slovenije i Japana seminar o podsticajima za investicije i nova zapošljavanja.

Seminar je bio namenjen potencijalnim investitiorima iz Srbije i inostranstva koji bi detaljnije da informišu o subvencijama na pokrajinskom i republičkom nivou, a koje u budućnosti planiraju investicije ili nova zapošljavanja u Srbiji.

Razvojna agencija Srbije (RAS ) je detaljno predstavila pravila za dodelu republičkih subvencija za nove investicije prema Uredbi o uslovima i načinu privlačenja direktnih investicija , dok je Razvojna agencija Vojvodine (RAV ) predstavila konkurse za dodelu podsticaja za otvaranje novih radnih mesta i kupovinu nove opreme.

Od 2017. godine kroz navedene subvencije RAV-a otvoreno je 1.800 novih radnih mesta i obezbedjena nabavka opreme za 42 kompanije.

Sledeći konkurs biće raspisan na jesen, a sve zainteresovane kompanije koje posluju na teritoriji Vojvodine mogu da prate aktuelne konkurse na sajtu Razvojne agencije Vojvodine.

Pregled podsticaja Razvojne agencije Srbije (RAS) možete da pratite OVDE

Poslednji put osveženo:
13.06.2019
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA