Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Dodeljuju se dve parcijalne stipendije za MBA

20.05.2019

8. novembra 2019. počinje 20. krug postdiplomskih magistarskih studija, koje vode Tehnički univerzitet u Beču i Dunavski univerzitet Krems. Ovaj od strane FIBAA akreditovani program nudi potencijalnim menadžerima mogućnost da prodube svoje ekonomske, pravne i socijalne veštine.

Cilj oba univerziteta je da omoguće kvalifikovanim mlađim rukovodiocima sa tržišta u razvoju unaprede svoje akademsko obrazovanje, usavrše svoje znanje stranog jezika i istovremeno steknu interkulturalnu kompetenciju. Tehnološki univerzitet u Beču i Dunavski univerzitet Krems doprinose razvoju visokoobrazovanih menadžera iz istočne i jugoistočne Evrope promovišući studente postdiplomskih studija sa tržišta u razvoju.

Dve parcijalne stipendije u iznosu od jedne trećine školarine u visini od 7.300 EUR biće dodeljene diplomcima tehničkog ili naučnog stepena sa najmanje dve godine profesionalnog iskustva i sa nacionalnom pripadnošću istočne ili jugoistočne Evrope. Samodoprinos za studije iznosi 14.600 EUR.

 

Način aplikacije 
Zainteresovane osobe mogu da se prijave do 31. avgusta 2019. godine. Molimo Vas da svoje dokumente za prijavu (uključujući motivaciono pismo i kopije sertifikata) pošaljete putem e-adrese: gm-mba@tuwien.ac.at

Diploma:
Magistar poslovne administracije (MBA) Jezik nastave: nemački i engleski Trajanje: 4 semestra, ekstra zanimanje, strukturirano u modulima Početak programa: 8. novembar 2019.

Technische Universität Wien                                                           Donau-Universität Krems
Continuing Education Center                                                           Danube Business School
Mag. Christine Hudetz, MA                                                              Mag. Karin Galli
T: +43 (0)1 58801 – 41701                                                              T: +43 (0)2732 893 – 2681
E: gm-mba@tuwien.ac.at                                                                 E: karin.galli@donau-uni.ac.at

Detaljne informacije o programu General Management MBA možete da pronađete ovde: http://generalmba.eu/


Dokumenta za preuzimanje na temu

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA