Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Štand Austrije na Sajmu tehnike u Beogradu

25.05.2019

Na Sajmu tehnike na Beogradskom sajmu Austrija je bila zastupljen od 21 - 25.5.2019. u vidu grupnog štanda „Austrija - ADVANTAGE AUSTRIA“ gde su positioci na licu mesta imali prilike da se upoznaju sa visoko kvalitetnim tehnologijama i inovacijama austrijskih proizvođača

Među izlagačima bilo je već trandiconalno preduzeće GGW Gruber & Co GmbH sa svojom mernom tehnikom za svaku namenu kao i  Hellermann Tyton koje nudi perfektna rešenja za vezivanje i zbrinjavanje kablova,  a tu su bila i preduzeća Schiebel Antriebstechnik GmbH  sa sigurnosnim aktuatorima & elektičnim kontrolnim kontrolnim i regulacionim aktuatorima.
Tvrdometalne alate visokog kvaliteta preduzeća WEDCO Handelsgesallschaft GmbH kao što su karbidni alati za glodanje i bušenje.Weidmüller je na štandu posetiocima prezentovao svoju  tehniku za elektoniku i automatizaciju .

Po prvi put na štandu Austrije prezentovalo se srpskom tržištu Oerlikon Balzers Coating Austria GmbH - ponuđač zaštitnih obloga koje u znatnoj meri poboljšavaju izdrživost i vek preciznih delova i alata za preradu metala i plastike kao i Ing. W Hausler GmbH čiji se proizvodi lako prepoznatljivi po njihovom poslovnom geslu „measure it..“.

Na kraju ne treba zaboraviti izlagača Rollo Transportgeräte und Förderanlagen gde ćete naći rešenje za Vaš proizvodni pogon, tj svaku vrstu transportne trage i pomagala.

Posebno skrećemo pažnju da HellermannTyton traži srpsko preduzeće koje bi vršilo distribuciju njihovih proizvoda u Srbiji.

Poslednji put osveženo:
10.06.2019
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA