Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Predbožićna proslava austrijskih privrednika

16.12.2019

16. decembra 2019. okupila se po poslednji put ove godine ausrijska privredna zajednica u okviru predpožićne proslave kako bi proslavila zajedno uspešnu godinu.

Prema rezultatima ankete o uslovima poslovanja „ ABC indikator“ koji spoljnotrgovinska organizacija Austrije ADVANTAGE AUSTRIA sprovodi u čitavom regionu, austrijska preduzeća koja posluju u Srbiji izrazili su se pozitivno u odnosu na poslovne rezultate, ali i optimistično u pogledu poslovanja u 2020. godini.

 

ADVANTAGE AUSTRIA Beograd je i ove godine omogućila austrijskim preduzećima, zainteresovanim za tržište Srbije, da se upoznaju sa privrednim stanjem i poslovnim mogućnostima u Srbiji, organizujući sajmove i B2B sastanke sa srpskim preduzećima.

S druge strane, za austrijska preduzeća koja već raspolažu podružnicom u Srbiji organizovani su u saradnji sa austrijksim poreskim savetnicima seminari povodom izmena poreskih zakona.

 

Predbožićna proslava zaokružila je manifestacije ove godine, pruživši predstavnicima austrijke privredne zajednice i cenjenim gositma iz sprske privrede da uz austrijske gurmanluke kao što su kajzeršmarn ili bečke šnicle i kuvano vino razmene iskustva u opuštenoj atmosferi hotela Marriott u Beogradu.

Poslednji put osveženo:
12.01.2020
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA