Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Zajedno protiv korona-krize

24.03.2020

ADVANTAGE AUSTRIA je i u ovim izazovnim vremenima na Vašoj strani, jer su pouzdani partneri u spoljnotrgovinskom poslu jednako važni kao i dobri proizvodi.

Kriza koju je izazvala korona pratiće nas i sledećih nedelja. S obzirom na to da je širenje  virusa korone (COVID-19) nepredvidiv, situacija je širom sveta napeta. Kriza i u Austriji već ostavlja duboke tragove. 

Prioritetni cilj austrijske Savezne vlade je zaštita zdravlja svih ljudi koji žive u Austriji, zato je neophodno da se širenju virusa što je pre moguće stane na put . Socijalna i privredna ograničenja kao i bolna zatvaranja granica, drastična ograničenja međunarodnih poslovnih kao i socijalnih odnosa, svakodnevno se uvode ne samo u mnogim drugim zemljama, već i u Austriji.

Stanje privrede je u čitavom svetu vrlo nepregledno i opterećuje nacinalni budžet, privrednu klimu, berzu i proizvodnju ostavljajući trajne posledice. Lanci snabdevanja su delimično već prekinuti, robna razmena održava se samo uz visok napor. Međunarodni turizam je zamro, a sastanci, kongresi, sajmovi i druge B2B-aktivnosti su odležene odnosno otakzane ili radikalno svedene na minimum.

Koronom izazvana kriza je svuda prisutna i glavna tema razgovora, zbog čega se život svih nas  trenutno okreće naglavačke. Svi smo u istom čamcu i sve to na nas jako utiče. ADVANTAGE AUSTRIA otuda u ovim izazovnim vremenima stoji austrijskim preduzećim, njihovim zavisnim preduzećima u Srbiji, a naravno i svim poslovim partnerima još intenzivnije na raspolaganju, bilo savetom, bilo delom. Ako su Vam potrebne jasne informacije, pomoć ili podrška: Mi smo tu za Vas ! 

Kao mreža ispostava  ADVANTAGE AUSTRIA je i u ovim burnim vremenima JEDINI pouzdani partner, a pružajući Vam podršku pri poslovanju u ili sa Austrijom - za zajedničku budućnost. Javite nam se! 


Poslednji put osveženo:
24.03.2020
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA