Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

 Turizam Austrije kreće  u ofanzivu: gostoljubivo i bezbedno

27.05.2020

Austrijska vlada investiraće dodatnih 40 miliona evra u marketing u oblasti turizma. Testiranjem svih zaposlenih u ustanovama gastronomije, Austrija osvaja dodatne poene među internacionalnim gostima.

Letnja sezona je pred vratima, te se turističke ustanove Austrije spremaju da krenu punom parom. Posle dva meseca tokom kojih je turizam zbog korona-pandemije zamro, ova privredna grana spremna je za povratak. Otvaranjem  hotela od 29. maja i postepenim otvaranjem granica,  Austrija se marketinški sve glasnije oglašava , pozicionirajući se na međunarodnom tržištu kao bezbedna destinacija za odmor. 

Zahvljujući naporima Privredne komore Austrije budžet Turističke organizacije Austrije  „Österreich Werbung“ uvećan je za 40 miliona evra. Sredstva će pre svega da se koriste za komunikacionu ofanzivu. Pod geslom "Čeka te divno leto"  najpre se upućuje dobrodošlica gostima iz okolnih regiona, stavljajući težišta na one zemlje, gde su granice već otvorene.

Turisti treba da uživaju u  svom odmoru u Austriji kao pre korona-krize. Otuda je planirano da - pored dodatnih zaštitnih mera od infekcije virusom - turističke ustanove opširno i redovno testiraju svoje osoblje. Ustanove gastronomije koje se budu priključile ovoj akciji  biće posebno označene.

Gostoprimstvo i bezbednost će u ovoj letnjoj sezoni biti posebno bitni faktori, kako za posetioce tako i za domaćine. 

Poslednji put osveženo:
27.05.2020
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA