Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Marketplace Austria - Hrana i piće: 14. oktobar 2020. u Beču

21.07.2020

Dobavljačima iz celog sveta "Marketplace Austria" nudi jedinstvenu priliku za susret sa proizvođačima hrane i pića iz Austrije i mogućnost pronalaženja novih poslovnih partnera. Molimo Vas da se online registrujete do 15. septembra 2020. 

Ovaj međunarodni kooperacioni forum u organizaciji Privredne komore Austrije (WKÖ) namenjen je  dobavljačima velikih supermarketa i veletrgovcima prehrambenim proizvodima i napicima iz čitavog sveta. Programom su predviđeni idividualni razgovori (B2B-Meetings) sa austrijskim preduzećima iz oblasi hrane i pića, kao i niz informativnih manifestacija o prehrambenoj industriji Austrije.

"Marketplace Austria" nudi  dobavljačima  iz sektora prehrambenih proizvoda i napitaka jedinstvenu priliku  da upoznaju nove proizvode i poslovne partnere.

Potrebno je da se ovde online registrujete do 15. septembra 2020. i zakažete termine.

Ovaj međunarodni kooperacioni forum se održava 14. oktobra 2020. u Privrednoj komori Austrije u Beču.

Bliže informacije o manifestaciji, uključujući registraciju, program, online-zakazivanje individualnih sastanaka (B2B-Meetings) sa drugim firmama učesnicama itd. pronaći ćete na portalu ove manifestacije OVDE


Poslednji put osveženo:
23.07.2020
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA