Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrian Airlines proslavio 55. jubilej u Srbiji

Austrian Airlines©
11.04.2014

07.4.2014 održan je skup austrijskih preduzeća „Austrian Business Circle“ pod okriljem austrijske avio-kompanije Austrian Airlines, a povodom jubileja ovog preduzeća tj. 55 godina relacije Beč- Beograd.

  
Austrian Airlines u saradnji sa Trgovinskim odeljenjem Ambasade Austrije 07.4.2014 u austrijskom hotelu Falkensteiner u Beogradu obeležio je 55 godina postojanja avio-prevoza na relaciji Beč- Beograd .

Posle izlaganja počasnog gosta, Marka Blagojevica ispred Centra za slobodne izbore i i demokratiju CeSID o post-izbornom periodu, generalni menadžer Austrian Airlines za Srbiju, Hrvatsku , Bosnu i Bugarsku , gospodin Stajnaker (Hannes Steinacker) održao je prezentaciju o ponudi i prednostima Austrian Airlines .

Austrian Airines je najveća austrijska aviokompanja koja nudi vezu do preko 130 destinacija u svetu. Ta kompanija je deo grupe Lufthansa, najveće aviogrupe u Evropi i članice Star aljanse (Alliance), najvećeg saveza aviokompanija na svetu.

U Srbiji je ova avio-kompanija zastupljena jos od davne 1959. godine. Austrian od tada konstantno radi na poboljšanju kvaliteta leta kao i obnavljanju svoje flote. Medjutim, i van okvira samog leta, Austrian u vidu širokog spektra tzv. „red“-servisa osmislio je usluge sa ciljem da olakša putnicima i put do aerodroma kao i boravak na odabranoj destinaciji.

Kompanija "Austrian Airlines", od avugsta 2011. godine omogućila je putnicima koji putuju iz Beograda da bording kartu dobiju na svoj mobilini telefon.

Uveden je red | servis za transfer od Bečkog aerodroma red | cab , turisticki portal red | guide online-prodavnica red | suvernir , a tu su i posebne pogodnosti u okviru servisa red | ticket .

U nastavku par slika sa ove proslave:

Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA