Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Integrisana, međunarodna naftna i gasna kompanija

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od 12% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se opskrbe gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak 56 VIVA prodavnica nude brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 44 ljudi i kreirala je više od 1.300 poslova putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV potrošačima nudi iste standarde kvaliteta na svim svojim benzinskim stanicama, u bilo kojoj zemlji gde je prisutan. U nekim od tih zemalja OMV je bio prvi koji je uveo koncept multifunkcionalnih uslužnih centara. OMV benzinske stanice u Srbiji su prve imale dečija igrališta i sanitarne čvorove za osobe sa invaliditetom.

OMV benzinske stanice u Srbiji su bile prve koje su uvele najnaprednije bezbednosne standarde zaštite životne sredine. Benzinske stanice OMV Srbija su opremljene rezervoarima i instalacijama sa duplim zidom i uređajima koji obezbeđuju konstantan nadpritisak između obloga. Celokupni sistem je opremljen nizom sigurnosnih i bezbednosnih podsistema, kao npr. nadzorom curenja. Pored toga sve otpadne vode sa stanice se biološki prerađuju.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA