Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Svetlucave kreacije
osvajaju svet

Swarovski kristali odavno su u žiži interesovanja: na bioskopskim platnima, koncertnim pozornicama i modnim pistama.

Još su za Koko Šanel svetlucavi kristali bili inspiracija, a Merilin Monro je pri izvođenju svoje čuvene rođendanske serenade za Džona F. Kenedija 1962. godine blistala u haljini optočenoj Swarovski kristalima. Swarovski kristal krasi pozornicu prilikom godišnjeg dodeljivanja Oskara, slavio je uspehe na platnu u filmovima „Moulen Ruž“ i „Crni labud“, a filmu „Mlada Viktorija“ čak pomogao da dobije Oskara za najbolji kostim.

Od kada je 1895. godine vizionar Danijel Svarovski osnovao preduzeće Swarovski u Vatensu, Austrija, ono se razvilo u vodećeg proizvođača brušenog kristala, kao i prirodnog i veštačkog dragog kamenja. Zbog stalnih inovacija i brojnih trendova u oblasti nakita, mode, modnih dodataka, rasvete, unutrašnjeg uređenja, arhitekture i kulture, marka Swarovski je postala sinonim za pronalazački duh i perspektivnu tehnologiju kristala.

Pored sopstvenih Swarovski kreacija, koje se nalaze u ponudi gotovo 2.000 butika, ovo preduzeće industriji mode, nakita i modnih dodataka već mnogo godina isporučuje rinfuzne kristalne elemente i kristalne poluproizvode.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA