Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Rešenje za ambalažu
za lomljivu robu

Da li ste se nekad zapitali odakle dolazi plastična ambalaža za jaja za vaš doručak? Sa velikom verovatnoćom odgovor je da stiže iz Austrije. Jer, preduzeće Ovotherm je najveći svetski isporučilac transparentne ambalaže za jaja.

Zahvaljujući providnoj ambalaži potrošač može odmah da prepozna kvalitet robe bez otvaranja. To je velika prednost proizvoda tehnološkog lidera, kompanije Ovotherm . Osim toga, ova ambalaža se može 100% reciklirati. Godišnje se u ambalaži ovog austrijskog preduzeća transportuje oko 7 milijardi jaja.

Ovotherm vodi brigu o distribuciji i razvoju novih oblika ambalaže. Proizvodi se isporučuju u 80 zemalja, a udeo na svetskom tržištu plastične ambalaže iznosi 60%. Ambalaža Ovotherm može se naći u svim velikim supermarketima kao što su, na primer, Carrefour u Fancuskoj, Tesco u Velikoj Britaniji ili REWE Gruppe u Nemačkoj i Austriji.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA