Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Partner za komunikaciju i prenos podataka

Vip mobile je nakon samo šest meseci započeo svoju delatnost u Srbiji, što predstavlja start-up koji spada među najbrže na svetu.

Sa svojim članom, mobilnim operaterom Vip mobile – Telekom Austrija grupa je ne samo treći ponuđač na tržištu mobilne telefonije, nego i najveća austrijska investicija u Srbiji.

Danas Vip mobile broji preko 2 miliona korisnika sa jakom tendencijom porasta. Od osnivanja firme 2006. godine investirano je preko 800 miliona evra, što Vip mobile čini najvećom grinfild investicijom u zemlji.

Valja takođe istaći, da je Vip mobile cenjen i kao poslodavac, te da svojim društveno odgovornim poslovanjem postavlja nova merila za druga preduzeća. Ovde se posebno ističu programi kao što su „be a Vip student“, „Vip ecomotivation“ kao i „Support to the youth“. Program „be a Vip student“ 2009. godine izabran je od strane Privredne komore Srbije i magazina Taboo za najbolji marketinški događaj, a 2010. godine dodeljeno mu je priznanje European Employing Volunteering Award u kategoriji „Best Innovative Project“.

Vip mobile je u najkraćem roku uspeo da izgradi besprekornu mrežu sa poslovnom kulturom koja postavlja nova merila vrednosti kao i da unapredi korisničku službu u Srbiji. Inovativne usluge za fizička i privatna lica kao i stalno usavršavanje odnosa sa klijentima doprineli su da poslovanje Vip mobile bude prava priča o uspehu.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA