Inhalt

Central European University (CEU) Executive MBA Programı

  • On-Site & Online
    On-Site & Online
Central European University (CEU) yeni Executive MBA programını tanıtıyor. ABD ve AB tarafından akredite edilmiş bir MBA derecesi ile alakalı bilmek istediğiniz tüm detaylar için webinara kaydınızı biran önce yapabilirsiniz. 

Viyana kampüsünün açılmasıyla CEU yeni bir Executive MBA programı sunmaya başladı. ABD ve AB akreditasyonları olan MBA programında, Harvard, Yale, Princeton, MIT ve INSEAD gibi dünyanın en prestijli üniversitelerinden mezun olan 20 ülkenin eğitimcisi uluslararası bir eğitim almanızı hedefliyor.


CEU Executive MBA programı, profesyonel kariyerlerini operasyonel ve işlevsel uzmanlıktan stratejik bir sorumluluk düzeyine yükseltmek isteyen ve en az 8 yıllık mesleki deneyime (yönetim pozisyonlarında 3 yıl dahil) sahip orta kariyer yöneticileri için özel bir programdır.


Yöneticiler için özel olarak hazırlanmış yarı zamanlı program, katılımcıların işleri arasındaki etkileşimi en aza indirgemek için her biri 4 ila 9 gün süren ve 28 aydan uzun bir süreye yayılmış 10 bloke modülde olup, ABD ve AB tarafından akredite edilmiş bir MBA derecesi tamamlanmasına olanak tanır.  Yepyeni Viyana kampüsünde yedi modül ve CEU Budapeşte kampüsünde 3 modül yer almaktadır.


Etkinlik Tarihi: 08.04.2021

Etkinlik Saati: 6:00 PM – 7:30 PM EEST

Etkinlik Dili: İngilizce 

Detaylı Bilgi

Ücretsiz Kayıt 


Program:

  • 18:00 (EET) / 17:00 (CEST):

CEU Executive MBA Kıdemli Program Yöneticisi Thomas Lammel Açılış Konuşması

 

  • 18:05 (EEST) / 17:05 (CEST):

CEU Executive MBA, Prof. Maciej Kisilowski, CEU Executive MBA, Fakülte Eş Direktörü

 

  • 18:30 (EEST) / 17:30 (CEST):

Mevcut CEU Executive MBA katılımcısı Athanasios Karathanos ('2022) ile Soru-Cevap Oturumları, SOL Crowe'un Ortağı

 

  • 18:40 (EEST) / 17:40 (CEST):

Benim için CEU Executive MBA: Yevgen Groza ile küresel mezun etkisi ('2018), UNDP Bölge Müdürü

 

  • 18:45 (EEST) / 17:45 (CEST):

"Sosyal medyada fark edilmek: A / B testi iş başında" - Prof. Gabor Bekes'in araştırma sunumu

 

  • 19:05 (EEST) / 18:05 (CEST) - (19:30 EEST / 18:30 CEST'e kadar) 

Genel Soru-Cevap Oturumu