Srpski/Crnogorski
Inhalt

Austrijska privreda franšize zove! Prezentujte i Vi svoj brend na jedinom sajmu franšize Austrije, 24. i 25. juna 2022. u Beču 

Dobra vesta za privredu franšize i posetioce sajma je: Uveliko se radi na organizaciji Sajma franšize Austrije sa širokom ponudom izložbi, predavanja i panela. 

© Cox Orange Marketing & PR e.U.
© Cox Orange Marketing & PR e.U.
listen

Ove godine će  Sajam franšize Austrije opet biti organizovan uživo, i to 24. i 25.juna 2022.

Sajam je prvenstveno namenjen onima koji se nose mišlju da se osamostale pomoću franšize. Međutim, manifestacija je usredsređena i na preduzeća koji bi  pomoću franšize da prošire svoje aktivnosti na nova tržišta ili koji bi da preuzmu još jedan brend u svoj portfelj. Atraktivan program čeka i preduzeća koja bi da ulažu u svet franšiziranja brendova.

Oproban koncept: Izlagači, kako novih tako i već razrađenih sistema franšize, na svim investicionim nivoima sa internacionalnog tržišta brendova u kombinaciji sa bogatim programom predavanja i panela.

Austria’s Franchise Fair 2022 ambassadors: Manuela Schreymayer (AIS), Manfred Rothdeutsch (McDonald´s Austria), Melanie Schreymayer (Ankerbrot), Carina Felzmann (Cox Orange event manager) (l.t.r.) © Cox Orange/Roland Unger
Austria’s Franchise Fair 2022 ambassadors: Manuela Schreymayer (AIS), Manfred Rothdeutsch (McDonald´s Austria), Melanie Schreymayer (Ankerbrot), Carina Felzmann (Cox Orange event manager) (l.t.r.)
© Cox Orange/Roland Unger


U Austriji trenutno aktivno posluje 495 sistema franšize sa ukupno 9.600 franšiznih partnera. Za vreme kornom izazvane krize franšize su dokazale svoju održivost: Trenutno 91% tih sistema ima nameru da se proširuje. I na polju osnivanja se jasno vidi da je osamostaljivanje u Austriji preraslo u  jedno od vodećih tema.

Među izlagačima ovog sajma naći će se 2022: McDonald´s, Ankerbrot, die 24-Stundenbetreuung AIS, Das Futterhaus, Burgerista, fitnes-brend  Injoy, na polju trgovine Unimarkt, novi sistem pica Pipapo, novajlije The Vending Brothers koji nude mini automate za hranu i piće sa video-monitorom i mnogi drugi.