Srpski/Crnogorski
Inhalt

ADVANTAGE AUSTRIA kao partner na ViennaUP'21 digital: 27. aprila do 12. Maja 2021 - digitalno

Vienna UP'21 digital je vodeći festival za startapove, skejlapove, preduzeća i investitore iz čitavog sveta. Učesnike očekuje bogat program.

© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Festival međunarodnih startapova pruža idelane uslove za umrežavanje i razmenu iskustva unutar međunarodne zajednice. Takođe će biti prisutni investitori iz čitavog sveta, velepreduzeća  i novi talenti.

Program Vienna UP'21 je šarenolik:  Connect Day(s) 2021 od 03. do 12. maja namenjen je spajanju  velepreduzeća sa startapovima sa ciljem da zajednički realizuju inovativne projekte budućnosti.Startapovi (početnici i napredni)   dobiće mogućnost da se sastanu sa investitorima kako bi im se predstavili . Takođe će međunarodni su-investitori moći da se upoznaju sa austrijskim investitorima (Co-Investment Pitch).

Na manifestaciji  B2B SoftWareDays21: #future of digital business  od 10. do 12. maja  umrežiće se preko 2000 učesnika, a uz teme kao što su 5G, Cybersecurity, AI and Ethics, Data Visualisation, Finding Fevelopers, Software Patenting, UX, SaaS Export. I sami formati pojedinačnih manifestacija pružaju širok spektar: radionice,  B2B sastanci, predstavljanje ideja ( Pitching) i laboratoije za zajedničke kreacije (Co-Creation Labs) 

Platforma LISAvienna B2B Health Partnerings  od 10. do 21. maja 2021. startapovima iz čitavog sveta pruža mogućnost da se umreže sa vodećim igračima i uslužnim preduzećima iz oblasti zdravstva. Na uvodnoj prezentaciji 10.maja 2021. biće prezentovana inovativna rešenja, tehnologije, proizvodi i usluge. Ova B2B-platforma neće biti samo idelna prilika za digitalni sastanak preduzeća koja se prezentuju sa startapovima , već i za dijalog sa subvencionim fondovima, istraživačima, privrednicima i istomišljenicima.

Jedna od dodatnih, istaknutih manifestacija  je npr. The global limitless conference for (future) female leaders , planirana 05. maja 2021. Šta je potrebno da se žene istaknu u privredi ? Žene- rukovodioci budućnosti pokušaće zajedno sa međunarodnim odlučiocima da pronađu odgovor na ovo pitanje.

U okviru  ViennaUP'21 biće održan i "Start-up World Cup Austria": Ko će predstaviti Austriju na finalu u San Francisku, pokazaće se 5. maja 2021. 

Detaljniji program i informacije pronaći ćete na portalu  ViennaUP'21.