Srpski/Crnogorski
Inhalt

Avant-Première Music + Media Market Vienna 2021 | Međunarodni sajam kulture i filmske muzike: 15. do 18. februar 2021, digitalno

Avant Première Music + Media Market je godišnji globalni sajam kulture i filmske muzike kao i B2B-manifestacija za stručnjake i odgovorna lica iz ovih specijaliziranih sektora. Ovogodišnje digitalno izdanje biće održano od 15. do 18. februara 2021. na internet platformi b2match. Organizator manifestacije  Avant Première  je IMZ - International Music + Media Centre, a 2021. po prvi put u saradnji sa spoljnotrgovinskom organizacijom Privredne komore Austrije - ADVANTAGE AUSTRIA. 

© ALICE BLANGERO
© ALICE BLANGERO
listen

Avant Première predstavnicima javno-pravnih i privatnih radiodifuznih ustanova, striming platformama i ponuđačima filmova na zahtev, filmskim produkcijskim i distrubutivnim kućama kao i mucičkim producentima, internet punuđačima i kulturnim ustanovama iz čitavog sveta pruža idealn okvir da prošire svoje poslovne mreže, uspostave nove poslovne veze i prezentuju svoju ponudu. 

Glavna tačka programa su Avant Première-Screening-zi, gde učesnici dobijaju ekskuzivni uvid u 560 produkcija, među njima su , recimo, snimci koncerrata i plesnih nastupa, portreti umetnika, dokumentarni filmovi, koji će posle biti stavljeni na prodaju radi emitovanja.

Pored screeninga Avant Première nudi i konferencijski program, koji je usredsređen na specifične potrebe ovog sektora i koji će omogućiti dragocen uvid u novitete. Od formata će biti zastupljene prezentacije, paneli o aktuelnim temama, B2B-razgovori kao i izložbe.

Program možete da pogledate na portalu https://avantpremiere2021.b2match.io/ gde imate i uvida i u program i u ostale registrovane učesnike za B2B-razgovore.