Srpski/Crnogorski
Inhalt

FRANCHISEEXPO 21: 04. do 06.11 2021, uživo u Frankfurtu i digitalno

Austrijski i nemački sajam franšize  se ujedinjuju 2021. u najveći sajam franšize na nemačkom govornom području.


© MFV/Comexposition
© MFV/Comexposition
listen

Vanredna vremena zahtevaju i vanredne mere. Iz tog razloga su Austrijski sajam franšize i nemački Franchise Expo Frankfurt po prvi put  ujedinili svoje snage  organizujući 2021. zajedno jedini i najveći sajam Franchise Expo (FEX21) na nemačkom govornom području.

Od 04.do 06. novembra 2021. održaće se FEX21 kao hibridno izdanje: uživo u Frankfurtu i istovremeno i digitalno.
Za organizatore oba sajma je oduvek bilo i ostaje najvažnije da obezbede jedinstveno stecište za celu franšiznu scenu, koje će jednako ceniti izlagači i posetioci.

To se moglo lako uočiti još 2019. godine, kada je 150 internacionalnih marki imalo prilike da se prezentuje ispred 3.000 posetilaca iz 54 zemalja. Prošle godine je sledilo samo digitalno izdanje. Ove godine će kroz kombinaciju  digitalnog i realnog formata sajma, s jedne strane, biti obezbeđeno održavanje sajma, a s druge strane, svim učesnicima biti ponuđene razne mogućnosti učešća.

Franšizna privreda se u ovim vanrednim vremenima još više zbližila i konstantno se dalje razvija. To potvrđuju i podaci Austrijskog saveza za franšizu ÖFV. 

Na austrijskom tržištu postoje oko 480 franšiznih sistema sa ukupno 9.400 korisnika franšize na 11.700 lokacija. Franšiza je u sve većoj meri prepoznata kao zanimljiv oblik samostalne delatnosti.

O sajmu
Na sajmu će biti zastupljene poznate marke kao što su McDonald´s, Triumph, Leonidas, Bodystreet, Ankerbrot, Burgerista kao i mladi sistemi  kao što su  Biogena ili storebox. Posetioci će na svim investicionim nivoima pronaći uspešne brendove iz svih privrednih sektora.
Kako se postepeno budu prijavljiali , izlagači će biti vidljivi ovde na portalu manifestacije

Ciljna grupa sajma su svi koji se nose mišlju da se bave samostalnom delatnošću u vidu preuzimanja franšize, preduzeća koja bi da ekspandiraju poslovanje, investitori kao i čitava franšizna scena.


© MFV/Roland Unger
© MFV/Roland Unger